Συγχαρητήρια από τον Τ. Δημητρίου

Πολύ ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ενωσιακός τεχνικός, Τάσος Δημητρίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης των Μικτών ομάδων Κ17, ΕΠΣ Αθηνών – ΕΠΣ Πειραιά 3-1, που μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι ΕΠΣΑΝΑ – ΕΠΣ Κορινθίας (1-1), έφερε την ομάδα του μόνη πρώτη με 4/4 και 12 βαθμούς έναντι 10 των Κορινθίων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί σήμερα συνδύασαν την ουσία που ήταν το αποτέλεσμα, με το θέαμα που όλοι θέλουν να παρακολουθούν. Ευχαριστώ τα σωματεία-μέλη για το υψηλό επίπεδο των επιλογών μου, αλλά και τους συνεργάτες μου που δουλεύουν πολύ με αυτά τα παιδιά σε μία -ακόμη- πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής των Μικτών Ομάδων, για την παροχή κάθε αγαθού και την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης των ομάδων μας”.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός και σκόρερ του τρίτου τέρματος, Δημήτρης Τσαντήλας του Κένταυρου Βριλησσίων, ευχαρίστησε και απέδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του:

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με έναν άξιο αντίπαλο και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στα παιδιά που δεν ήταν σήμερα μαζί μας, γιατί είναι τραυματίες ή ασθενείς.

Συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας την Κόρινθο την άλλη βδομάδα για την πρωτιά στον όμιλο και βέβαια τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τον τελικό της διοργάνωσης”.



Leave a Reply