Συγκέντρωση την Τετάρτη για το Κ10

Με ανακοίνωση που φιλοξενείται στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό της δελτίο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών προαναγγέλει συγκέντρωση εκπροσώπων των συλλόγων-μελών της, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα Κ10.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Καλούμε την Τετάρτη 12/09/2018 και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΑ, τους υπεύθυνους και τους προπονητές των ομάδων Κ10, που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα αυτό, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος αυτού, που οργανώνεται για πρώτη φορά από την Ένωση και κυρίως για το γηπεδικό θέμα και τη χρησιμοποίηση γηπέδων μικρότερων διαστάσεων που προβλέπονται για τις ηλικίες αυτές.

Σκοπός μας είναι η οργάνωση και του πρωταθλήματος αυτού να είναι υψηλών προδιαγραφών, όπως και των υπολοίπων πρωταθλημάτων, με την παρουσία Ιατρών – μελών του Ιατρικού Συλλόγου και επισήμων διαιτητών της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης.

Φροντίσαμε ακόμη, το οικονομικό κόστος των αγώνων να είναι ιδιαίτερα μειωμένο”.

 

  • Μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα Πρωταθκήματα Κ18 και Κ16, τα οποία όπως είναι γνωστό θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Οι όμιλοι θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 14/09/2018, όπως επίσης οι κλειδάριθμοι και το συγκεντρωτικό πρόγραμμα.

  • Τις δύο (2) πρώτες αγωνιστικές (22 & 29 Σεπτεμβρίου) του πρωταθλήματος Κ16, θα επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Ε.Π.Ο, να αγωνιστούν και με τις Αστυνομικές τους Ταυτότητες.

Leave a Reply