Στο… ρελαντί ο Α.Ο.Περιστερίου 3-0

Νίκη με σκορ 3-0 επί της Χρυσούπολης για τον Α.Ο.Περιστερίου (2), που παραμένει στην κορυφή του Β’ ομίλου του πρωταθληματος ΕΠΣΑ, έχοντας πλέον 5 νίκες και 1 ισοπαλία μετά από 6 αγωνιστικές.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ομίλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς να φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, υπό διαρκή βροχή και ο Γιάννης Λιβαθινός κάνοντας και τρεις γρήγορες αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έδωσε τον αναγκαίο χρόνο συμμετοχής σε όλους όσοι ήταν στη διάθεσή του.

Η Χρυσούπολη σφικτοδεμένη στα μετόπισθεν, προέβαλλε την αντίσταση που της επέτρεψε η ανασταλτική της λειτουργία, αλλά δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, ούτε και σε συνθήκες κόντρα επίθεσης.

Σκόρερς: 25′ και 66′ Μποφίλιος, 73′ Κατσαπρακάκης / –

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Λουδάρος.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μαρούλης (41′ Ζανάγκη), Τρόκα, Μποφίλιος, Σετελάρι Α. (41′ Παντελίδης), Ανυφαντής, Νίκος (58′ Βαγενάς), Τράικος, Καλάμης, Γκελάκης (41′ Κοριώζος), Καραγιάννης, Ζαφειράτος (67′ Κατσαπρακάκης).

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Ντάλλας, Σπίνος Η., Σπίνος Β., Διακουμάκος Γ., Ζακυνθινός (67′ Τσιαμπάς), Διακουμάκος Π., Νάκος (41′ Βεργέτης), Δαρας, Γιαννούσης, Μπραϊμάκος, Πότση (43′ Στυλιανόπουλος).

Leave a Reply