Στο αστέρι 16χρονο ταλέντο

Τη μεταγραφή 16χρονου ταλέντου της στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, με ανάρτηση στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση:

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 15/7/2022

Έπεσαν οι υπογραφές για την μεταγραφή του παίκτη μας ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ παρουσία του υπευθύνου των περιστεριωτών κ. Τολη Αποστόλου .

Ο Γιαννιτσιώτης στόπερ (γεννηθείς το 2006), που έκανε μια υπέροχη σεζόν με την “Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών” στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ & ΕΠΣΜ έπεισε με την παρουσία του, κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στην Αθήνα το τεχνικό προπονητικό Team του Ατρόμητού.

Το ίδιο συνέβη και όταν ο Ατρόμητος ανέβηκε στον νομό μας με 5 προπονητές σε ένα πιο απαιτητικό και εξονυχιστικό προπονητικό Καμπ ταλέντων στις εγκαταστάσεις του “Joga Bonito” στην Αριδαία.

Και στις δυο παρουσίες του ο Γιάννης κέρδισε την ποδοσφαιρική εκτίμηση όλης της προπονητικής ομάδας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, δείχνοντας ποδοσφαιρική παιδεία τόσο στα τεστ, όσο και στα φιλικά παιχνίδια που είχαν δρομολογηθεί για αυτόν τον σκοπό.

Η συνέχεια ήταν ομαλή με τον κ. Αποστόλου να συνεννοείται με τον πρόεδρο της ΑΑΓ κ. Σάββα Παπαδόπουλο, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τους γονείς του παίκτη.

Η “Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών” εύχεται στον παίκτη της υγεία και καλή αγωνιστική συνέχεια μέσα στο οικογενειακό κλίμα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που θεωρούμε πως είναι βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του”.




Leave a Reply