Στον προθάλαμο η Α’ γυναικών

Βρήκαν κατανόηση, αλλά δεν πήραν ακόμη εναρκτήρια ημερομηνία για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής γυναικών, παρ’ όλες τις προσπάθειες της οικείας επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο, 16-17 Ιανουαρίου, ξεκινούν οι αγώνες της Superleague 2 και της Volley League με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στη Superleague 1 και χωρίς παρουσία κοινού και πλέον Γ’ εθνική ανδρών και Α’ εθνική γυναικών βρίσκονται στον προθάλαμο αναμονής για να πάρουν το δικό τους “πράσινο φως”.

Μπορεί σύμφωνα με τους ειδικούς η ανάλυση των λυμάτων να δείχνει ότι τα… σκατώσαμε στη διάρκεια των εορτών, ωστόσο η επιτροπή γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ φιλοδοξεί να λάβει σύντομα την άδεια (θα ήθελε ήδη από τις 11/1, αλλά δεν…) για την άμεση επανέναρξη των προπονήσεων (μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα) και μετά από προετοιμασία περίπου ενός μήνα, να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 14 Φεβρουαρίου.

Θα διεξαχθεί σ’ έναν γύρο, με το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου όπως αυτό προέκυψε από την κλήρωση πρωταθλήματος, δηλαδή από την 12η αγωνιστική και στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Ο Ατρόμητος Αθηνών θα δώσει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

14/02 Ατρόμητος Αθ. – Γλυφάδα Οδυσσέας

21/02 Ατρόμητος Αθ. – Ν. Αστέρας Ρεθύμνου

28/02 ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Αθ.

21/03 ΟΦΗ – Ατρόμητος Αθ.

28/03 Ατρόμητος Αθ. – Καρυάτιδες Σπάρτης

04/04 Εργοτέλης – Ατρόμητος Αθ.

11/04 Αγ. Παρασκευή – Ατρόμητος Αθ.

18/04 Ατρόμητος Αθ. – Ολυμπιάδα Υμηττού

09/05 Φείδων Άργους – Ατρόμητος Αθ.

16/05 Ατρόμητος Αθ. – Άβαντες Χαλκίδας

Οι πληροφορίες από το Πάρκο Γουδή (έδρα της ΕΠΟ) αναφέρουν ότι τα έξοδα των εβδομαδιαίων τεστ Covid-19 δεν θα επιβαρύνουν τις ομάδες, ακόμη κι αν αναγκαστεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να εκταμιεύσει το συγκεκριμένο κονδύλι.

Για την ώρα πάντως, καταβάλλονται συγκεκριμένες προσπάθειες ώστε να υπάρξει έμπρακτη αρωγή από ΕΟΔΥ, Περιφέρειες και Δήμους.





 

Leave a Reply