Άμιλλα Π.: Της έλειψε το γκολ

Σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι, που θα μπορούσε να αναδείξει νικητή εκατέρωθεν, οι Άγιοι Ανάργυροι βρήκαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και πήραν τη νίκη με σκορ 1-0, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Άμιλλας Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι, με πέντε στελέχη του παιδκού τμήματος στο δυναμικό τους, είχαν τις ευκαιρίες τους και να πάρουν πρώτοι το προβάδισμα, αλλά και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δεν φάνηκαν τυχεροί στην τελική προσπάθεια και έτσι έμειναν με την ικανοποίηση μιας ανταγωνιστικής παρουσίας που δεν συνοδευτηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα.

Η τυπικά γηπεδούχος (στο γήπεδο της Χρυσούπολης) ομάδα των Αγίων Αναργύρων ήταν σαφώς πιο έμπειρη, με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών της γεννημένους το 2000-2001 και αυτό την βοήθησε ουσιαστικά να κάνει πιο αποτελεσματική διαχείριση.

Σκόρερς: 61′ Παλιούρας / –

Διαιτητής: Κοσκινάς. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Βρανάς.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Λουκάκης, Γενιδογάν, Μπακάλης, Παλιούρας (75′ Δεσποτόπουλος), Παπα, Κατσαρας (65′ Ασμπάμα), Χυτας (60′ Μπαλλι), Χαραλάμπους (41′ Βασιλειάδης), Γρατσίας, Κούμπρια (79′ Ταμβάκης), Μπροντζης.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Τζίκας (41′ Ριζόπουλος), Τσώλης (41′ Ζέρβας), Αντζέι (52′ Κοκκώνης), Τσαφεράι, Κατσιούλας, Λιάτσης (64′ Κωφίδης), Κουτρουλας (76′ Βαρβερης), Ασίμης, Κατσαμάς (63′ Γκορίτσι), Καπίρης.

Leave a Reply