“Δώρο” στον προπονητή (0-3)

Ποδαρικό με νίκη και για το δεύτερο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου στο 2018 και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού δώρισαν το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς στον προπονητή τους για την ονομαστική του εορτή, χωρίς να επιδιώξουν την κατοχή της μπάλας ή την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ Ηφαίστου.

Απλά κράτησαν την μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων μακριά από επικίνδυνες ζώνες για την εστία του Μαρουλη και με κερδισμένες μπάλες στον χώρο της μεσαίας γραμμής τους “χτύπησαν” σε ανοργάνωτη άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη, οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Τρανού με κακό σύμβουλο τον υπερβολικό εκνευρισμό για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις (δικαιολογημένες στο δεύτερο γκολ του Ομίλου, όπου ο σκόρερ είναι εκτεθειμένος, ξεκινώντας την προσπάθειά του σε θέση πλάγια δεξιά, εκτός της μεγάλης περιοχής του Καραγκούνη), είχαν την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ανησυχώντας ελάχιστα την αντίπαλη εστία.

Σκόρερς: – / 26′ Κιουτσούκου, 67′ Νίκος, 70′ Οικονομίδης.

Διαιτητής: Μαρουλης. Βοηθοί: Τράντας, Ανδρέου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκης, Τζωρτζακάκης (70′ Φίλιας Β.), Σελεμίδης, Παληογιάννης (55′ Καλκανάκος), Κανναβός, Μπιρλής, Σταματέλος, Καραλάκης (41′ Δεμίρης), Γιαννόπουλος (67′ Φράγκος), Τουρτούλη

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Μαρουλης (70′ Λευθεριώτης), Γκελάκης, Μποφίλιος, Σετελάρι, Ανυφαντής, Τρόκα (70′ Κόνσολας), Τράικος, Καλάμης Ι. (55′ Νίκος), Κοριώζος (41′ Καραγιάννης), Κιουτσούκου (73′ Κατσαπρακάκης), Ζαφειράτος (67′ Οικονομίδης).

Leave a Reply