Ηρακλής Π.: “Κλώτσησε” το μπόνους

Στο ίδιο γήπεδο, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και όντας αδιάφορος βαθμολογικά, ο Ηρακλής Περιστερίου πέρασε με 0-2 και τερμάτισε την διαδικασία μόνος πρώτος και αήττητος.

Το βράδυ του Σαββάτου, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη “κλώτσησαν” γενναιόδωρα το βαθμολογικό μπόνους των τριών βαθμών, που εξασφάλισαν με την πρωτιά τους, υποκύπτοντας στον κακό εαυτό τους και την συνεπακόλουθη ανωτερότητα του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Δεν “επέστρεψαν” από την εορταστική περίοδο, μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο στην αναμέτρηση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων. Στον χρόνο που μεσολάβησε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δεν διεκδίκησαν κάτι περισσότερο από τη μείωση του σκορ δύο λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Διδακτική, χωρίς άλλο, ήττα και στενοχώρια στα πρόσωπα όλων, όχι για αυτή καθ’ αυτή την ήττα αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Άλλωστε η ομάδα του Χαϊδαρίου κάθε άλλο παρά αμελητέα ποδοσφαιρική οντότητα συνιστά και το “Τάκης Χαραλαμπίδης” μόνο ξεκούραστη έδρα δεν είναι για τον οποιονδήποτε.

Απομένει βεβαίως η στενοχώρια να γίνει δημιουργικός θυμός.

Σκόρερς: 13′ και 18′ (πεν.) Γόνης / 78′ Μήτρος Ν.

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Γκικόπουλος, Μαρουλης.

Α.Ο. Χαϊδαρίου: Αδάμ, Μετόσι (75′ Γκάτσιος), Μπατζάκας, Ρόμπι, Λαγός, Βλάχος, Γόνης (65′ Γκιόκα), Παπουτσάκης (73′ Μπαϊρας), Θεοδώρου, Γιακουμάτος, Γιαννακόπουλος (57′ Πέτκοφ).

Ηρακλής Π.: Νημάς, Καλογήρου, Κεφαλάς (76′ Δρακόπουλος), Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος (50′ Τζαβαράκος), Στόινα, Νίτας, Μήτρος Ν., Γονιδάκης (53′ Μαγκίτσας).

Leave a Reply