Όμιλος (1): “Καλησπέρα” με τρίποντο

Με τρίποντο άνοιξε την αυλαία του δευτέρου γύρου στον 13ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο.Περιστερίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αναγέννησης Πετρούπολης και το διατήρησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας από αμφότερους τους αντιπάλους, αλλά βιαστικές ή επιπόλαιες επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, δεν περίσσεψαν οι τελικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες, αλλά δεν μέτρησαν δύο γκολ (ένα για κάθε ομάδα) μετά από σωστές υποδείξεις του δεύτερου βοηθού,

Στα αξιοσημείωτα, το ότι και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν στελέχη από τα παιδικά τους τμήματα, τρία ο Α.Ο. Περιστερίου (Μπέσιος, Τσιλεπής, Μπρκόβιτς) και επτά συνολικά (5 στην αρχική ενδεκάδα) η Αναγέννηση Πετρούπολης.

Σκόρερς: 25′ Παππάς, 31′ Χαλκιόπουλος / –

Διαιτητής: Παναγιωταράς. Βοηθοί: Βρανάς, Παναγιωτακόπουλος.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Ρηγαλος, Χρονόπουλος, Μπέσιος (52′ Μπρκόβιτς), Καραγιάννης, Πλευρίτης, Τσιλεπής, Παππάς, Ντέμα (30′ Πιρκολος), Χαλκιόπουλος, Ρέρρας (38′ Φιλιππόπουλος), Δημητρίου (48′ Πετρακάκος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: Αγγελακόπουλος, Δεπάστας, Κουρκούτας, Πολυμενάκος (56′ Μαχαίρας), Κερασιάς, Σκανδάλης, Λένης, Χουντάσης (50′ Νικολάου), Ιωάννου (52′ Καούσι), Γκίνης (75′ Βουγιουκλάκης), Ντοκάτ (48′ Τζεκάκης).

Leave a Reply