Με κεκτημένη ταχύτητα ο “Άγιος” (1-0)

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά έκαναν οι Νέοι του Αγίου Ιεροθέου, προσθέτοντας το πρώτο τρίποντο του δευτέρου γύρου στο ενεργητικό τους.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη ξεκίνησαν φουριόζοι την αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων. Πήραν τον έλεγχο και διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο σύνολο του πρώτου μέρους, επιτυγχάνοντας το τέρμα που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, αλλά χάνοντας και 2-3 καλές ευκαιρίες να εξασφαλίσουν μεγαλύτερο προβάδισμα.

Στη επανάληψη, έριξαν λίγο τους ρυθμούς τους, αλλά ακόμη και σε λογική διαχείρισης του υπέρ τους σκορ, είχαν και πάλι τις ευκαιρίες να το διευρύνουν, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν περισσότερο ρίσκο για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Σκόρερς: 28′ Βεντούρης / –

Διαιτητης: Καφρίτσας. Βοηθοί: Κοπαλας, Σπυρόπουλος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχας, Χαλίκης, Πάνε (60′ Χαραλάμπους), Ντεντής, Στόιλας, Χατζής, Ψαρράς (73′ Βασιλείου), Τσέλεγκερ, Σαρτερής (60′ Δήμα), Θηβαίος (66′ Σπανός), Βεντούρης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς Δ., Σπυρόπουλος (57′ Λαουτάρης), Καλαμίδας, Παππάς Χ., Παχης (41’Παπαδόπουλος), Βαρβαρίγος, Στεργίου, Ζουμπουλιας (75′ Ντιρμισι), Ταφίλι, Μαρσώνης, Στεφανι.

Leave a Reply