Στις 4/9 (16.00) αρχίζει η Ακαδημία

Την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-’18, ανήγγειλε και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Περιστερίου, μέσω της σελίδας της στο FB.

Οι Σταύρος και Κώστας Μισαηλίδης με τους συνεργάτες τους θα υποδεχθούν γονείς και αθλητές στις 4 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του “Πειρατικό mini soccer 5Χ5” (Εθν. Αντιστάσεως και Νέδοντος 14) για την πρώτη ενημέρωση της χρονιάς και από την επομένη θα αρχίσουν οι προπονήσεις για τα τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια του συλλόγου.

Το παμπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας θα παραμείνει και φέτος στις εγκαταστάσεις Μαζαράκη και ήδη βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης με τον Άγγελο Διονυσόπουλο να προστίθεται στο τεχνικό τιμ και να αναλαμβάνει τη στελέχωση και λειτουργία του, με πρόθεση εφ’ όσον συνθήκες και γηπεδικές υποδομές το επιτρέψουν να δημιουργηθεί και παιδικό τμήμα.

Οι εγγραφές θα γίνονται από Δευτέρα 4/9 και κάθε μέρα στα γραφεία της Ακαδημίας στο “Πειρατικό”, ενώ για το παμπαιδικό και το παιδικό τμήμα (2003-2006) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στο 6944 999346 (Αγγ. Διονυσόπουλος) ή να απευθύνονται στα γραφεία στο κλειστό “Γ. Στεφανόπουλος” από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Leave a Reply