Στις Νέες Ατρομήτου η O’ Brien!

Η μεταγραφή που πάλεψαν περισσότερο από κάθε άλλη, ολοκληρώθηκε και τυπικά το βράδυ του Σαββάτου, με την Αμερικανίδα τερματοφύλακα Kelly Lyn O’ Brien να ντύνεται στα χρώματα των Νέων Ατρομήτου.

Η τρίτη διεθνής μεταγραφή του περιστεριώτικου συλλόγου, μετά τις Fatuma Ibrahim Mwisendi και Linda Addai, είναι 26 χρόνων (γενν. 12/01/1996), αριστεροπόδαρη και έχει ύψος 1,73 μέτρα.

Με μακρά λίστα διακρίσεων ως πολυτιμότερη παίκτρια και καλύτερη αμυντικός στο κολεγιακό αμερικανικό πρωτάθλημα, το 2020 ψηφίστηκε μέσα τις 50 καλύτερες τερματοφύλακες της χώρας, ενώ έχει ήδη παρουσία στο εξωτερικό σε κορυφαίες ομάδες σε Καζακστάν, Ισραήλ, Ουγγαρία, Αλβανία και Ισλανδία, με τις οποίες απέκτησε παραστάσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης το Champions League Γυναικών.

Στα highlights καριέρας η πρόκριση της αλβανικής Βλάζνια επί της τουρκικής ALG Spor, στη δεύτερη φάση του Champions League, στη διαδικασία των πέναλτι, με σκορ 3-2 και τρεις δικές της αποκρούσεις.

Έχει αγωνιστεί στις Biik (Καζακστάν), Bnot Netanya (Ισραήλ), Grindavik Ισλανδία), DVTK (Ουγγαρία) και KFF Vllaznia (Αλβανία).



Leave a Reply