Στην τελική ευθεία στον Όμιλο

Με συμμέτοχο τον τεχνικό του αντρικού τμήματος, Αλβέρτο Παπαδάκη, ξεκίνησε ο προγραμματισμός της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο. Περιστερίου, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και όχι μόνο.

Άλλωστε ανακοίνωσε ήδη τη συμμετοχή δέκα νεαρών ποδοσφαιριστών γεννημένων 2001 και 2002 στην καλοκαιρινή προετοιμασία, γεγονός που πιστοποιεί την επιμονή των διοικούντων τον Όμιλο στην αξιοποίηση των δικών τους ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν απαιτείται η έλευση τεχνικού διευθυντή εκτός των κόλπων της Ακαδημίας, αλλά η ανάδειξη ενός καταξιωμένου στελέχους σε θέση υπευθύνου και συνδετικού κρίκου διοίκησης και Ακαδημίας και όλες οι πληροφορίες συντείνουν στο πρόσωπο του Πολύδωρου Τσίγκου.

Επίσης η επιστροφή του Χρήστου Παλλίδη σε θέση γυμναστή και άμεσου συνεργάτη του Αλβέρτου Παπαδάκη στην αντρική ομάδα του συλλόγου, δίνει επιπλέον επιλογή στους ιθύνοντες του περιστεριώτικου συλλόγου για την προπονητική ομάδα των τμημάτων υποδομής, όπου εργάστηκε και στη διάρκεια της πρώτης θητείας του.

Leave a Reply