Στην τελική ευθεία “Άγιος” – Ήφαιστος

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που αρχίζουν στις 22 Σεπτεμβρίου, μπαίνουν τα τμήματα Κ18 του Αγίου Ιεροθέου και του Ηφαίστου, μετά την φιλική αναμέτρηση, το πρωί του Σαββάτου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι δύο τεχνικοί και υπεύθυνοι των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών των δύο συλλόγων, Δημήτρης Βαφειάδης και Θόδωρος Τρανός, είχαν μία ακόμη ευκαιρία να τεστάρουν την ανταπόκριση των νεαρών ποδοσφαιριστών τους και κυρίως να τους δώσουν χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό.

Για τον Άγιο Ιερόθεο ξεκίνησαν οι Τσιαντούλας, Καραπαλίκογλου, Λέσι, Μαντάς, Κολιόπουλος, Χαλίκης, Θηβαίος, Τάσσης, Χολέβας, Κορώνης, Ζέρβας, ενώ έπαιξαν και οι Γιάντσε, Αγγελόπουλος, Ιατρίδης, Πιττης, Ψυχογιός, Βερύκιος, Παπαδημητρίου, Μιχάλης, Τζιάτζιος, Κρίστι, Χατζημάρκου, Βασιλείου, Μαγουλάς, Κατώνης.

Για τον Ήφαιστο αγωνίστηκαν οι Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Κανναβός, Γιαννόπουλος, Καλκανάκος, Τουρτούλη, Καραλάκης (Καπετανάκης, Δεμίρης, Σταματέλος, Μπιρλής).

Leave a Reply