Στην Μακεδονία η κούπα Κ17

Η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Κορινθίας, που απέκλεισε την Μικτή Αθήνας, έφτασε ως τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αλλά δεν τα κατάφερε να στεφθεί τροπαιούχος απέναντι στο σαφώς ανώτερο συγκρότημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο τελικός της διοργάνωσης διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού, “Αθ. Ραγάζος”και ολοκληρώθηκε με νίκη των Μακεδόνων και σκορ 2-0.

Στο 8’ ο Βρύζας έκανε το γύρισμα και ο Μωυσίδης άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, ενώ το 2-0 ήρθε στο 74’ με το κοντινό σουτ του Βλαχοδήμου.

Διαιτητής: Παραδεισόπουλος, Βοηθοί: Κουτσιακνίδης, Φωτιάδου.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Μπάτος, Κοασσίδης (60’ Σαββίδης), Τοπουζίδης, Λυσσούδης, Καλπακίδης, Σαπάνης, Χατσίδης (80’ Παπαδάκης), Λαδάς, Βρύζας (56’ Αδαμίδης), Βλαχοδήμος (80’ Γρηγοριάδης), Μωυσίδης (60’ Μαρούδας).

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Τουργέλης, Τριαντάφυλλος (56’ Κρίνης), Παλαιολόγος (35’ Δαμουλιάνος Μ.), Μπεκιάρης, Κόκκινος, Δαμουλιάνος Σπ., Γεωργίου, Τσιράκης, Μπίμπας (69’ Θεοδωρόπουλος), Βασίλας, Πυργάκης (46’ Βλάχος).

‘Ηταν η δεύτερη φορά που τα δύο συγκροτήματα βρέθηκαν αντιμέτωπα σε τελικό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΠΟ. Η πρώτη ήταν πριν από 31 χρόνια, στις 4 Ιουλίου 1991, όταν και η ΕΠΣΜ είχε επικρατήσει και πάλι με σκορ 4-1.

Τα γκολ είχαν πετύχει οι Κοπαλίδης, Κουτσογιάννης, Καρπούζης και Ανατολάκης, ενώ ο Ζηλιακούδης είχε χάσει πέναλτι (τον τελικό είχε χάσει λόγω τραυματισμού ο Νασιόπουλος).

ΕΠΣΜ: Κελπέκης, Ξανθος, Καζαντζής, Ανατολάκης, Σαπάνης Ηλ., Κοπαλίδης, Ζηλιακούδης, Τσιμίδης, Πέτκος, Κουτσογιάννης, Αναγνώστου, ενώ συμμετοχή είχαν ακόμη οι Καρπούζης, Παντελής, Θεοδουλίδης, Τσιουσίδης, Θέος, Πεχλιβανίδης, Γεωργακάκης, Τσάρας και Αποστολίδης.

Προπονητής της ΕΠΣΜ ήταν ο Χάρης Παπαπαναγιώτου

 




Leave a Reply