Σταυρός Καλ. – Γυναίκες Περ. 1-0

Οι Γυναίκες Περιστερίου ταξίδεψαν με πολλές ελλείψεις στη Ρόδο και σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολύ σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ηττήθηκαν από ένα πέναλτι – εφεύρεση της “αρχόντισας του αγώνα”, κόντρα στο δυναμικό και έμπειρο ρόστερ του Σταυρού Καλυθιών.

Ο περιστεριώτικος σύλλογος στερήθηκε για διαφορετικούς λόγους των υπηρεσιών των Κανελλοπούλου, Χρυσίδη, Κωνσταντακοπούλου, Ταμπάκη, Σαμαρτζη και Καριαμπά, αλλά πήραν χρόνο συμμετοχής ακόμη νεαρότερες αθλήτριες και έκανε το ντεμπούτο της η 12χρονη Καμπόλη!

Τη διαφορά έκανε η απόφαση της Χόνδρου (συνδ. Δωδεκανήσου) να υποδείξει κατ’ αρχάς φάουλ και εν συνεχεία πέναλτι για χέρι της Μητσάκη (;) που ουδείς πλην εκείνης είδε, ούτε υπήρξε η παραμικρή διαμσρτυρία ή απαίτηση από πλευράς γηπεδούχων.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η Κουφάλλη στο 45′ για τις Ροδίτισσες που είχαν και οριζόντιο δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής της Ταχραμάνη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η διοίκηση των Γυναικών Περιστερίου ευχαριστεί τους ανθρώπους του Σταυρού Καλυθιών για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλογογιάννη, Μαυράκη, Μητσάκη, Φαλαϊνά, Γούλα, Παπαθανάκου, Μουντράκη (60′ Γκούνα), Καρανάσιου, Παπακώστα, Μίχου, Πάλλη (60′ Καμπόλη).











 

Leave a Reply