Σπουδαίο “2” του Ομίλου στο Νταμάρι

Το αγαπημένο παιχνίδι των Παίδων του Α.Ο. Περιστερίου προϋποθέτει κατοχή της μπάλας και αγωνιστικό σχέδιο πρωτοβουλίας. Απέναντι στον Ατρόμητο όμως δεν μπορεί να τα θέλεις όλα δικά σου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου αντιμετώπισαν με σεβασμό, αλλά όχι φόβο τον μεγάλο τους αντίπαλο, στο Νταμάρι, αποδέχθηκαν έναν δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, ασκώντας πίεση στο δεύτερο μισό του γηπέδου, αλλά χωρίς να κινδυνέψουν με πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Λευθεριώτη, πλην του δοκαριού του Δούμα.

Στην επανάληψη, αύξησαν την πίεση στη μεσαία γραμμή και έψαξαν με κερδισμένες μπάλες ένα γκολ που θα έβαζε ακόμη δυσκολότερα στον Ατρόμητο, αλλά δεν τα κατάφεραν, όπως και το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρίκου που δεν βρήκε λύσεις στην τελική προσπάθεια, παρ’ότι διατήρησε υψηλό ποσοστό κατοχής.

Στο 66′ σημειώθηκε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση. Από γρήγορη επαναφορά της μπάλας του Λευθεριώτη και κακή εκτίμηση στο κέντρο άμυνας του “αστεριού”, ο Μπρκόβιτς την πήρε μπροστά του, νίκησε τον Σκατσιάρη και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Ήταν η πρώτη ήττα για το Α’ παιδικό τμήμα του Ατρομήτου Αθηνών από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Διαιτητής: Σπυρόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (1): Σοφούλης (57′ Σκατσιάρης), Σκλαβενίτης (60′ Μελής), Ξυπνητός, Στόγιας (47′ Λουκόπουλος), Ρήγος, Ντόκο, Τεαιμα (51′ Γκουτσούλιας), Λάτσκα, Πλουμάτος, Δούμας , Τουφεξίδης (43′ Δευτεραίος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Μπίμπα, Κεχαγιάς (55′ Δαούλας), Κατσίκης (60′ Παπαχριστοδούλου), Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (48′ Παντελής).

Leave a Reply