Σοκ στην Ερέτρια – Νεκρός 13χρονος!

Δεκατριάχρονος αθλητής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΠΑΟ Ρουφ έχασε τη ζωή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στη διάρκεια τουρνουά στο Γυμνό Ερέτριας.

Ο αγώνας ήταν μεταξύ τμημάτων του ηλικιακού κλιμακίου Κ14, ΠΑΟ Ρουφ – Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι υπήρξε άμεση αντίδραση, στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής και μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Ο 13χρονος διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, δεν κατέστη εφικτό.

Τούτη την ώρα λέγονται πολλά, αλλά στοιχειώδης σεβασμός στο νεκρό παλικάρι επιβάλλει τουλάχιστον στο peristeri-academies.gr να σιωπήσει και να μην αναπαράγει “πληροφορίες” και “αποκαλύψεις” καφενείου.

Απλώς να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά, αλλά σε διαφορετικούς ομίλους παίρνουν μέρος δύο περιστεριώτικοι σύλλογοι η Ανθούπολη και ο Ηρακλής, με 5 και 3 τμήματα αντίστοιχα, ωστόσο οι αγώνες ματαιώθηκαν στο σύνολό τους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων θα παραμείνουν το τριήμερο στα ξενοδοχεία που έχουν αποσυρθεί, αλλά χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα.

Leave a Reply