Σκληρό ντεμπούτο στο Μοσχάτο

Τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου είχε το ντεμπούτο των κοριτσιών που αποτελούν τη νέα ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών στην Α’ εθνική, αφού γνώρισαν βαριά ήττα από την ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, στο γήπεδο του Μοσχάτου, με σκορ 6-0.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με επιμέρους σκορ 2-0, με τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, στην οποία η πλειοψηφία των φιλοξενουμένων πήραν το “βάπτισμα του πυρός” στη μεγάλη κατηγορία.

Υ.Γ.: Η ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού σχολίασε στη επίσημη σελίδα της στο FB ότι “μπορεί να κέρδισε εύκολα το ματς, όπως δείχνει το σκορ, δεν ικανοποίησε όμως με την απόδοσή της. Ήταν εμφανής στα πόδια των παικτριών η πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα και τα επίσημα ματς”!

Λίγο μέτρο δεν βλάπτει. Δεν μεταχειρίζεσαι τέτοια γλώσσα όταν έχεις νικήσει με 6-0. Αν δηλαδή ήταν μέτρια θα έβαζε 10; Κι αν ήταν καλή, 15; Αυτό δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο; Το ποδόσφαιρο πάντα τιμωρεί την αμετροέπεια κι αυτό ας αποτελέσει οδηγό από δω και πέρα για την ομάδα της Γλυφάδας.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον δεύτερο όμιλο:

ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας – Ατρόμητος Αθηνών 6-0

ΑΟ Αγίας Παρασκευής – Φείδων Άργους 1-0

Άβαντες Χαλκίδας – Ολυμπιάδα Υμηττού 1-0

Εργοτέλης – Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 1-1

Καρυάτιδες Σπάρτης – ΑΕΚ Μεσολογγίου 0-3 (α.α.)

Ρεπό: ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Νέος Αστέρας Ρεθύμνου – Ατρόμητος Αθηνών

ΟΦΗ – ΑΟ Αγίας Παρασκευής

Φείδων Άργους – Άβαντες Χαλκίδας

Ολυμπιάδα Υμηττού – ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας

ΑΕΚ Μεσολογγίου – Εργοτέλης

Leave a Reply