Σημαντικές ανακοινώσεις για Κ16 – Κ14

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση για τις προθεσμίες παραλαβής των Πράξεων Συναίνεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και παραχώρησε μικρή παράταση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ16 με δελτία αστυνομικής ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση για τις πράξεις Συναίνεσης, έχει ως εξής:

Γνωρίζουμε στα σωματεία μας, ότι Πράξεις Συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, πρέπει να προσκομίζουν στην Ένωση όσοι ποδοσφαιριστές έχουν Δελτίο Ιδιότητας Ε.Π.Ο..

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομής Κ-12 και για όσο διάστημα έχει δοθεί η δυνατότητα ν’ αγωνίζονται και με τις Αστυνομικές τους Ταυτότητες στα Πρωταθλήματα Κ-14 & Κ-16, δεν απαιτείται η προσκόμιση στην Ε.Π.Σ.Α., της Πράξης Συναίνεσης.

Για τη θεώρηση, λοιπόν, της Κατάστασης Υγείας μέχρι τέλους Οκτωβρίου για το Πρωτάθλημα Κ-16 και μέχρι 1/12 για το Πρωτάθλημα Κ-14, δεν χρειάζεται η προσκόμιση της Πράξης Συναίνεσης, ούτε και για όσους ποδοσφαιριστές έχουν Δελτίο Ε.Π.Ο..

Η Κατάσταση Υγείας θα θεωρείται μόνο για τη βεβαίωση της υγείας των ποδοσφαιριστών και όχι για τη συναίνεση στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Μετά τη λήξη των παραπάνω ημερομηνιών, τα σωματεία θα πρέπει να φέρουν νέα Κατάσταση, συνοδευόμενη από τις Πράξεις Συναίνεσης όλων των ποδοσφαιριστών που θα έχουν αναγραφεί σ’ αυτή.

  • Για την έκδοση των Προσωρινών Δελτίων των Αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, απαιτείται η Πράξη Συναίνεσης.
  • Για τη θεώρηση των Καταστάσεων Υγείας των ομάδων στα Πρωταθλήματα Κατηγοριών και Κ-18, όπου οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται υποχρεωτικά με Δελτία Ε.Π.Ο., απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Κατάσταση να συνοδεύεται και με τις Πράξεις Συναίνεσης όλων των αναγραφόμενων, με αλφαβητική σειρά ποδοσφαιριστών.

Προσοχή, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο 29 & 30/09/2018, τα σωματεία θα προσκομίσουν στους διαιτητές των αγώνων, Καταστάσεις Υγείας, οι οποίες εκτός από την επικύρωσή τους, θα υπάρχει και θεώρηση της προσκόμισης των Πράξεων Συναίνεσης των ποδοσφαιριστών που θα αναγράφονται σ’ αυτήν”.

Παράταση με τα Δ.Α.Τ

Με άλλη ανακοίνωση, η Ένωση γνωστοποιεί μικρή παράταση στη συμμετοχή με δελτίο αστυνομικής ταυτότητας για το πρωτάθλημα Κ16.

Συγκεριμένα αναφέρει:

Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού Δελτίων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι δυνατόν ν’ αποσταλούν έγκαιρα και να εκδοθούν από την Ε.Π.Ο. τα νέα Δελτία.

Για τον λόγο αυτό, θα παραταθεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο 27 & 28/10/2018, η δυνατότητα να αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Κ-16 οι ποδοσφαιριστές και με τις Αστυνομικές  τους Ταυτότητες.

Για το Πρωτάθλημα Κ-14, όπως είναι γνωστό, η προθεσμία έχει δοθεί μέχρι και την 01/12/2018”.

Leave a Reply