Μ. Σακελλάρη: “Πετάμε ψηλότερα”!

Η επίσημη αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τοποθετεί πλέον σε διαφορετικές βάσεις το Cheerleading – Αθλητικό Ομαδικό Χορό και σε κάθε περίπτωση αποτελεί ιστορική δικαίωση για τους ανθρώπους του χώρου, μεταξύ των οποίων η ιδρυτής του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου “Μυρτάλη” και ομοσπονδιακή τεχνικός, Μπέτυ Σακελλάρη.

Σε δηλώσεις της στο Peristeri-Academies.gr η κ. Σακελλάρη υπογράμμισε τα εξής:

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Περιστερίου ΜΥΡΤΑΛΗ έχει την τιμή να είναι εκ των πρώτων συλλόγων που έλαβαν ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του Cheerleading και του Αθλητικού Ομαδικού Χορού από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επίσημη είναι πλέον και η Αθλητική αναγνώριση της Ομοσπονδίας Cheerleading και Αθλητικού Ομαδικού Χορού από την Γ.Γ.Α.

Περήφανοι δηλώνουμε όλοι εμείς: προπονητές, αθλητές, γονείς και διοίκηση, που επενδύσαμε με όλες μας τις δυνάμεις σε ένα άθλημα υπέροχο, νεανικό, φρέσκο, αλλά ταυτόχρονα απαιτητικό και άγνωστο. Είχαμε πολλές δυσκολίες ξεκινώντας ένα άθλημα που μόνο από τις αμερικάνικες ταινίες είχαμε δει.

Το Περιστέρι αμέσως μας αγκάλιασε και μαζί φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας, αφού ο ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2018 ήταν ο πρώτος σε νίκες σύλλογος . Τώρα την επόμενη -της Αθλητικής Αναγνώρισης- μέρα είμαστε έτοιμοι, διαθέτοντας την τεχνογνωσία, να πετάξουμε ακόμα ψηλότερα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και ελπίζουμε να υπερασπιστούμε όλους τους τίτλους μας”.

Leave a Reply