Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Εντός των τειχών αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο οι Γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών, αλλά και οι Νέες Ατρομήτου, αφού ο εκτός έδρας αγώνας τους είναι στο Ίλιον.

Οι Γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών με 3/4 και μία ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, υποδέχονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής, τον Οδυσσέα Γλυφάδας με στόχο την διεύρυνση του νικηφόρου σερί.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 3.30 μ.μ. της Κυριακής στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας και θα τον διευθύνει ο Γιώργος Φωστέρης. Βοηθοί οι Καλλής Αντώνιος και Γουρνιάς Θεόδωρος, άπαντες του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Οι Νέες Ατρομήτου φιλοξενούνται στο ΔΑΚ Ιλίου, από τον τοπικό Ιάσονα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ. του Σαββάτου και θα τον διευθύνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Βοηθοί οι Ανδρέου Έλενα και Ηλιοπούλου Ειρήνη, διαιτητικό τρίο από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Οι Παγκορασίδες της Αντωνίας Κριεζή παίζουν στις 10 το πρωί του Σαββάτου στο μικρό (6Χ6) γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας και οι Κορασίδες της Μαίρης Τράγου στις 12 το μεσημέρι (Σάββατο) στο Kifissos.

Leave a Reply