Πρώτοι Παμπαίδες και Τζούνιορ

Ισόπαλοι με το άσφαιρο (παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν) 0-0 αναδείχθηκαν οι παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου, στο γήπεδο του Ρουφ αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα.

Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για το συγκρότημα του Ηλία Θεοδωρακόπουλου, μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και πλέον συγκατοικεί με 7 βαθμούς στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου, με την Αγία Ελεούσα.

Για τον Φοίνικα ξεκίνησαν οι Σταθόπουλος, Μιλιάς, Ανδριανάκος, Μπούρας, Καραΐσκος, Καραγιώργος, Βαβίλης, Αρβανιτίδης, Μαγαλιός, Μαρκαντωνάτος, Καμπουρίδης, ενώ έπαιξαν και οι Μπούζο, Κόπελας, Κίχλης, Βασίλενας, Χαβαλίνας.

Νίκη για τα τζούνιορ

Εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο της Πεύκης, για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ, πέτυχαν τα τζούνιορ του Φοίνικα επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με σκορ 2-1.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Χρυσοστόμου (27′) και Παζαρακιώτης (40′).

Για τον Φοίνικα έπαιξαν οι Κολοκυθάς, Λάζαρης, Αγγελόπουλος, Ανδριανάκος, Σιδεράς, Μακεδόνας, Μακράκης, Παζαρακιώτης, Χρυσοστόμου, Κάτσενος, Ανδρεαδάκης και Αγοράς

Έτσι, μετά και το 3-0 της πρεμιέρας επί του Κολωνού (τα γκολ 5′ Σιδεράς, 35′ Μακράκης και 39′ Παζαρακιώτης) έχουν το απόλυτο των νικών (2/2).

Leave a Reply