“Πρώτη” στο ημίφως της Χωράφας

Σε ρομαντική ατμόσφαιρα διεξήχθη η “πρώτη” του Φοίνικα σε εφήβους και παίδες στις εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι βρισκόμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, πριν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις κλείσουν για να εξελιχθεί η ριζική αναμόρφωσή τους σε συνεργασία Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Δήμου Περιστερίου, ωστόσο και στον εναπομείναντα χρόνο που διατίθενται προς χρήση για τα αθλητικά σωματεία, η σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Περισσότερα από πενήντα παιδιά έκλεισαν πίσω τους το κεφάλαιο “καλοκαιρινές διακοπές” και ρίχτηκαν στη μάχη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-’18 που ανοίγεται μπροστά τους.

Οι έφηβοι και οι παίδες του Φοίνικα, υπό τις οδηγίες του Φώτη Μπέσιου και του Χαράλαμπου Σαρρή αντίστοιχα, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα “θέλω” και τα “πρέπει” τεχνικής ηγεσίας και συλλόγου.

Ήδη από την έναρξη της προετοιμασίας της αντρικής ομάδας (18/8), τα γραφεία είναι ανοικτά και δέχονται τις εγγραφές της νέας περιόδου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 – 5767989 και 6986 – 871833 (Αντώνης Καπλάνης).


Leave a Reply