Προοδευτική Περ. – Ατρόμητος Αθ. 1-2

Στην αναμέτρηση Προοδευτική Περάματος – Ατρόμητος Αθηνών για την Α’ εθνική Γυναικών, το ενδιαφέρον ήταν πολύ εντονότερο από την πλευρά των γηπεδούχων που δίνουν τη δική τους μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο η ιστορία των δύο συλλόγων και το ήθος που τους διακρίνει στη διάρκειά της, δεν επέτρεπαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο και οποιονδήποτε συμβιβασμό.

Το τελικό 1-2 αποδεικνύει του λόγου το αληθές, όταν μάλιστα συνοδεύεται από τις ειλικρινείς ευχαριστίες σύσσωμων των μελών της “κυανόλευκης” αποστολής προς τον πρόεδρο της Προοδευτικής Περάματος, Κωνσταντίνο Παύλου, για την άψογη φιλοξενία.

Τα κορίτσια του Ατρομήτου αφιέρωσαν τη νίκη τους στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, ως ελάχιστο “ευχαριστώ” για την διαρκή και πολύτιμη συνδρομή του στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες με 0-1, με γκολ της Παπαθεοδώρου (17′ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ), σ’ έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, που δυσκόλευε τις προσπάθειές τους.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού δέχθηκαν την ισοφάριση από την Σκουρου, αλλά εντός διλέπτου ξαναπήραν το προβάδισμα με την Βλασσοπούλου (δεξί σουτ από ασίστ της Σάλκουνιτς), διατηρώντας το 1-2 μέχρι το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Για τον Ατρόμητο Αθηνών αγωνίστηκαν οι: Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη, Βλασσοπούλου, Κριεζή, Φυτίλη, Σάλκουνιτς, Παπαθεοδώρου, Γιούσια (Γατούδη, Καλδη, Κατσανου, Παθιακάκη).

Leave a Reply