“Πολυβόλα” Παμπαίδες και Τζούνιορ

Αήττητοι και με το εντυπωσιακό 0 (μηδέν) στο παθητικό τερμάτων συνεχίζουν οι Παμπαίδες του Ατρομήτου Αθηνών στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Με έξι νίκες και 1 ισοπαλία μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ιάσονα Ιλίου (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Για να συμβεί αυτό, το βράδυ της Κυριακής στο Νταμάρι επιβλήθηκαν με σκορ 7-0 του Κεραυνού Πετρούπολης, που αδικείται από την έκταση του σκορ με βάση την αγωνιστική εικόνα, αλλά υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Σκόρερς: 16′ Λεοντόπουλος, 29′ Σκλάβος, 41′ Σοφούλης, 43′ Τσαγγάρης, 46′ Καραγιάννης, 49′ και 59′ Κυριφίδης / –

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Σταυριανάκος (31′ Ριπής), Σκλάβος, Λεοντόπουλος, Παπαδόγγονας, Καραγιάννης, Κουμπάρος (39′ Κορομηλάς), Κυριφίδης, Πούλος-Γρίβας (45′ Χριστοδούλου), Τσαγγάρης, Σοφούλης, Παπαϊωάννου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Δασκαλάκης, Περαμερίτης (43′ Μπουγιούκος), Χαντζαρος, Ψυλλας (43′ Γάλαρης), Κόλλιας (31′ Παπαϊωάννου), Ποθας , Ρήγας (36′ Μπαϊλος), Σιούλης (39′ Καζουρης), Κοτσίρης, Δούκας, Σταυρόπουλος.

4/4 για τα Τζούνιορ

Την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν τα Τζούνιορ του Ατρομήτου Αθηνών, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ακαδημιών της ΕΠΣΑ.

Αυτή τη φορά επικράτησαν του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ρουφ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νταμάρι. Άργησαν μάλιστα (για τα δεδομένα τους) να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα (22′), αλλά μόλις έγινε η αρχή ήταν ασταμάτητοι για να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 5-0, με πέντε διαφορετικούς σκόρερς.

Σκόρερς: 22′ Σπηλιόπουλος, 24′ Σουλανιάκου, 30′ Κώτσης, 43′ Γκέρος Π., 48′ Σαμιώτης / –

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Συμεωνίδης, Πολίτης, Γκέρος Ν., Γαλατάς (49′ Παπαδόπουλος), Μπουρλάκου (37′ Τάφα), Σπηλιόπουλος (32′ Σαμιώτης), Σουλανιάκου (26′ Βαρδακώστας), Κώτσης (34′ Γκέρος Π.), Μαρουλης (49′ Μολφέτας).

ΡΟΥΦ: Στεργιώτης, Μπιντόσι, Μουμτζέλλης, Ασημένιος, Πάλας (26′ Τρανουδάκης), Γούσιας, Φωτιάδης (30′ Μηλιώνης), Τσερέβκο (37′ Κέπι), Ντέμπλι (37′ Ντάφος).

Leave a Reply