Πασχάλης Χλοψιούδης και του χρόνου: “Έχουμε όνειρα και δρόμο μπροστά”

Με τον Πασχάλη Χλοψιούδη στο τιμόνι του αντρικού και του εφηβικού τμήματος, θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής Περιστερίου, μετά την -μάλλον τυπική- συνάντηση με την οποία επικυρώθηκε η συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας.

Μιλήσαμε με τη διοίκηση πριν από περίπου ενάμιση μήνα, πριν ακόμη κατακτήσουμε την άνοδο για την Β΄κατηγορία και μου είπαν ότι θέλουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και τον επόμενο χρόνο.

Αυτό για μένα σήμαινε πολλά. Μπορεί να μην αμφιβάλλαμε ποτέ για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου, ωστόσο το να εισπράττεις την εμπιστοσύνη του συλλόγου, πριν ακόμη επικυρωθεί ο μεγάλος στόχος, αποτελεί μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Έτσι έχω μάθει στη ζωή μου κι έτσι πορεύομαι” ήταν τα πρώτα λόγια του Πασχάλη Χλοψιούδη στο “Peristeri-Academies”, για να συνεχίσει:

Ξεκίνησε ήδη ο προγραμματισμός και μιλάμε με τους παίκτες, τους οποίους ως βασικό κορμό θέλουμε μαζί μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προετοιμασία αρχίζει στις 17 Αυγούστου και θέλω να πιστεύω ότι ως τότε θα έχουν γίνει και οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης στις θέσεις του τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, αμυντικού και δημιουργικού μέσου.

Παράλληλα θα περιμένουμε και τα 6 παιδιά που ολοκλήρωσαν την διαδρομή τους στην ποδοσφαιρική ακαδημία του συλλόγου. Πρώτα και πάνω απ’ όλα θέλουμε να πετύχουν τον εκπαιδευτικό τους στόχο, μέσω των γενικών εξετάσεων, αλλά δεν κρύβω ότι θα ήθελα αυτό να συνδυαστεί με την παρουσία τους στην αντρική ομάδα του Ηρακλή. Θα δούμε. Πρώτα το σχολείο”.

Στην ερώτηση εάν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει ο Ηρακλής να αναζητήσει νέα στέγη, λόγω των έργων αναμόρφωσης του ΕΑΚ Ηφαίστου, ο κ. Χλοψιούδης υπογράμμισε:

Απ’ όσο γνωρίζω τα έργα θα αρχίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο και με εντατικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν εντός διμήνου. Σίγουρα θα είναι δύσκολα, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Θα το παλέψουμε. Έχουμε όνειρα και πολύ δρόμο μπροστά μας έτσι κι αλλιώς”.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τον δρόμο της αντρικής ομάδας θα ακολουθήσει και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, σε ό,τι αφορά στο γήπεδο που θα καλύψει τις προπονητικές ανάγκες, ενώ η προετοιμασία του θα αρχίσει μία εβδομάδα αργότερα, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.


Leave a Reply