Παραδόθηκε επίσημα το ΕΑΚ Ηφαίστου

Η τελετή επίσημης παράδοσης των αναμορφωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων στο ΕΑΚ Ηφαίστου (και “Γ. Βασιλόπουλος”) στους συλλόγους που κάνουν χρήση των χώρων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, παρούσας της Δημοτικής Αρχής και εκατοντάδων γονέων και νεαρών αθλητών.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, δήλωσε ευτυχής για την αναμόρφωση ενός ακόμη αθλητικού συγκροτήματος και περιέγραψε μία σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων που θα γίνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την επιμέλεια του Δήμου (το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής).

Μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας του δέχθηκε τιμητική πλακέτα από το προεδρείο του Ηφαίστου (Γιάννη και Κωνσταντίνο Τασιούλη) για το αθλητικό έργο στην πόλη.

Εκ μέρους των συλλόγων μίλησε η Γενική Γραμματέας του Ηφαίστου, Ρένα Δραμουντάνη, που ζήτησε ανάλογα μαζική προσέλευση και στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου (Παλαίμαχοι Ηφαίστου – Παλαίμαχοι Ατρομήτου), για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου.

Ακολούθησαν αγώνες επίδειξης των τμημάτων υποδομής Α.Ο. Περιστερίου, Ένωσης, Θύελλας, Ηρακλή, Ηφαίστου και Ιπποκράτη.

Leave a Reply