Παρέλασε ο Άγιος Ιερόθεος

Χθες (Σάββατο) η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου στάθηκε στο πλευρό της αντρικής ομάδας και γιόρτασε μαζί της την παραμονή στη Γ΄εθνική κατηγορία, μετά τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Α.Ο. Αιγάλεω, στο ΕΑΚ Ηφαίστου και το πρωί της Κυριακής, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί, πήρε μέρος στην μαθητική παρέλαση του Περιστερίου, συνοδευόμενη από τους προπονητές της.

Ήταν αναμφίβολα μία ξεχωριστή στιγμή για τα μέλη της και μια ιδιαίτερη εμπειρία για τους ανθρώπους του συλλόγου, μετά από αρκετά χρόνια.

 

Ισόπαλοι οι Παμπαίδες

Πολύ όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, χωρίς αγωνιστικές σκοπιμότητες και εμμονή στο σκορ, παρακολούθησαν όσοι ήταν παρόντες στο γήπεδο της Χρυσούπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα παμπαιδικά τμήματα Αγίου Ιεροθέου και Θριάμβου Χαϊδαρίου μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις, σ’ ένα παιχνίδι που κύλισε με πολύ καλό ρυθμό, χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις από τη διαιτησία και τους πάγκους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά άμεση ήταν η αντίδραση των Περιστεριωτών που έφεραν το παιχνίδι στα ίσα πριν την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου.

Στο υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου χάθηκαν ευκαιριες εκατέρωθεν, αλλά δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά στο σκορ και το 1-1 σφράγισε την αναμέτρηση.

Σκόρερς: 14′ Ρετζεπάι / 6′ Ντάκος

Διαιτητής: Μαμουνής.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης, Χαλικιάς, Ρίρα Ε., Ζαγαρέλος, Καράι, Καμπας, Ρετζεπάι, Ντρες, Ρίρα Κ., Ντόμπρος, Ρηνάκης (Μάλλης, Νάστο, Τσέλα, Ντέκας, Μερμερίδης, Γραφάκος, Πάτσης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Μαλαπάνης, Φραγκούλης, Ζουμπουρίδης Δ., Δέδες Κ., Νικολαδος, Βόντας, Λουΐζος, Δέδες Ν., Ντάκος, Κετίκογλου, Φαράκλας (Σιορεντας, Μάτζιος, Μαρινάκης, Θεακός, Ζουμπουρίδης Κ.)

Leave a Reply