ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Όμιλος – Αγ. Ελεούσα 5-2

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι Παμπαίδες του Α.Ο. Περιστερίου επιβλήθηκαν με σκορ 5-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αγίας Ελεούσας, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 7ου ομίλου, με 10 βαθμούς όσους και η αντίπαλός τους, έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πολύδωρου Τσίγκου έδιωξαν νωρίς κάθε άγχος, κλείνοντας το πρώτο μέρος με το ευρύ 4-1. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια των φιλοξενουμένων, που είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χώλαιναν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και τη δημιουργία πολύ επικίνδυνων καταστάσεων για την εστία του Δαούλα.

Το επιμέρους 1-1 της επανάληψης είναι ενδεικτικό της ισορροπίας στη ροή, αν και ο Όμιλος είχε και ένα δοκάρι με τον Ντέιβιντ στο 45′.

Σκόρερς: 8′, 15′, 20′ Πετρίδης, 24′, 54′ Ντέιβιντ / 14′ Διαμαντης, 52′ Τεπετίδης.

Διαιτητής: Προδρομιάδης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Τατίογλου, Θεοδωρόπουλος, Μιχαήλ (46′ Καλύβας), Βότσι, Χαλκιαδάκης, Ντέιβιντ, Σπυρόπουλος, Πετρίδης, Φατούρος, Μίλε.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Χαντζής, Τσιγκόπουλος, Γιαννέλης, Μαθιουδάκης (53′ Μαντάς), Μιχαλακάκος (50′ Καβαλαράκης). Παϊτέρης. Μπαρτζάμι, Τεπετίδης, Τκαλίν, Γιουρέλης, Διαμαντής.

Leave a Reply