ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Κηπούπολη-Ανθούπολη 3-1

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Παμπαίδες της Κηπούπολης, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Μετά το 1-3 στο Καματερό και το 4-3 επί του Α.Ο.Ιλίου στη Χρυσούπολη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νώντα Λάππα επιβλήθηκαν με σκορ 1-3 του αντίστοιχου τμήματος της Ανθούπολης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, σε αρκετά υψηλή για την εποχή θερμοκρασία (2 μ.μ. του Σαββάτου – υποχρεώσε τον διαιτητή της αναμέτρησης σε έξτρα διακοπή προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές) και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη, όντας πιο πιεστικοί και αποτελεσματικοί στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Οι Μπαρδώσας, Παπαδόπουλος Σ. και Γεωργόπουλος σκόραραν για την Κηπούπολη, που στο τελευταίο τέταρτο στερήθηκε τις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Θύμιου Σιδερά, ο οποίος στην προσπάθειά του να εμποδίσει την ισοφάριση της Ανθούπολης (1-1) χτύπησε το κεφάλι του στο κάθετο δοκάρι και αποχώρησε ζαλισμένος.

Νωρίτερα πάντως είχε εξουδετερώσει χτύπημα πέναλτι στη δεξιά γωνιά του.

Έπαιξαν οι: Σιδεράς, Γεωργοστάθης, Σταματογιαννόπουλος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Π., Γεωργόπουλος, Δημητρίου, Κόκλας, Παπαδόπουλος Σ., Μπαρδώσας, Βενέτης (Σκουτερης, Μπερνεβός, Κωνσταντινίδης, Πέττας)

Leave a Reply