ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Επανεκκίνηση για Φοίνικα

Με την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Ίλιον, με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάσονα, οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο ενός προγράμματος-φωτιά, το οποίο τους ήθελε να ξεκινούν τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, κόντρα στις πιο ισχυρές ομάδες του 7ου ομίλου.

Τα μέλη του τμήματος μπορεί να μην παρουσιάζονται ικανοποιημένα από τον απολογισμό της 1 νίκης, 2 ισοπαλιών και 3 ηττών, αλλά κανείς δεν παραγνωρίζει α) τον συντελεστή δυσκολίας του προγράμματος, β) τις απουσίες με αποκορύφωμα τον τραυματισμό που έθεσε νοκ άουτ τον νεαρό Καραΐσκο (χιαστοί), αλλά και γ) την τύχη που γύρισε την πλάτη σε κάποιες περιπτώσεις όπως στην ισοπαλία με το Καματερό, όπου οι βαθμοί της νίκης χάθηκαν κυριολεκτικά στο φινάλε.

Με πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου πιστεύουν ότι θα διορθώσουν την “ανορθογραφία” σε σχέση με την εντυπωσιακή φετινή αγωνιστική τους παρουσία, ενώ περιμένουν εναγωνίως και την επιστροφή στο γήπεδο της Χωράφας που αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Περιστερίου, την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο γύρο, έναν βαθμό πίσω από τον Φοίνικα και επίσης αδικείται από τη βαθμολογική της θέση στη δεύτερη φάση, έχοντας με τη σειρά της παίξει με τα περισσότερα ισχυρά τμήματα του 7ου ομίλου.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ο Φοίνικας ηττήθηκε με σκορ 6-3 από τον Ιάσονα και σκόρερς τους Καμπουρίδη, Καραγιώργο και Μπούρα.

Έπαιξαν οι Τσιχλης, Χαβαλίνας, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος Σ., Μαγαλιός (Μπούζο, Βασίλενας, Κόπελας).

Leave a Reply