ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: “Διπλό” Φοίνικα στο Ίλιον

Με εκτός έδρας νίκη στο Ίλιον, επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων (0-1), οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά με ανυπέρβλητα εμπόδια που δεν στάθηκαν όμως ικανά να εμποδίσουν τις υψηλές πτήσεις τους.

Χωρίς προπονητήριο από την αρχή της χρονιάς, φιλοξενούμενοι στο ξερό γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως, με συνέπεια αρκετούς και ενίοτε σοβαρούς τραυματισμούς (μυϊκούς και μη) στη διάρκειά της, όχι μόνο τερμάτισαν πρώτοι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, αλλά διατηρήθηκαν και ολοκλήρωσαν σε υψηλό επίπεδο ως το φινάλε.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου ήθελαν έναν επίλογο αντάξιο της φετινής τους πορείας και το έδειξαν στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου στο γήπεδο Ιλίου, εντείνοντας τις προσπάθειές τους στην επανάληψη όταν και έφτασαν στο νικητήριο γκολ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο δεύτερο μέρος.

Σκόρερς: – / 45′ Αρβανιτίδης.

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γεωργιόπουλος, Τσιχλης, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Κόπελας, Μπούρας, Μπούζο, Καμπουρίδης, Μαγαλιός (Χρονόπουλος, Μακεδόνας, Καραγιώργος).

Leave a Reply