ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αγ.Ελεούσα-Φοίνικας 0-1

Η αναμέτρηση ήταν πολύ πλουσιότερη από αυτό που περιγράφει το ισχνό τελικό 0-1, που αποδίδει απλώς δικαιοσύνη ως προς τον νικητή.

Οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου ήταν πιο επικίνδυνοι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και εκτός του νικητήριου τέρματος είχαν και 3 δοκάρια με τους Αρβανιτίδη (2) και Καμπουρίδη έναντι ενός του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αγίας Ελεούσας.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, πιο ισορροπημένο στο πρώτο μέρος που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το 0-0 και με τον Φοίνικα πιο αποφασιστικό στην επανάληψη όταν και έφτασε στο γκολ που τελικά έκανε τη διαφορά. Το τρίποντο κράτησε την ομάδα του Φοίνικα μόνη πρώτη στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Σκόρερς: – / 36′ Καραγιώργος Σ.

Διαιτητής: Νάτσιος.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σαρρής, Κατσιμήγας, Καρακάσης, Γιαννέλης, Μαθιούδης, Παϊτέρης, Μπαϊράμι, Γεπετίδης, Διαμαντης, Γιουρέλης, Τσιγκόπουλος (Έπαιξαν και οι Μιχαλακάκος, Καβαλαράκης, Βασιλείου, Αλεφραγκάκης, Πατσατζόγλου).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Βαβίλης, Μπούζο, Κόπελας (36′ Αρβανιτίδης), Μπούρας (37′ Χαβαλίνας), Καμπουρίδης, Καραγιώργος Σ. (40′ Τσίχλης), Μαγαλιός.

Leave a Reply