ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ήφαιστος – Αγιαξ Τ. 1-0

Το καλό νέο είναι ότι πήραν και μία νίκη φέτος χωρίς να είναι καλύτεροι του αντιπάλου, αλλά με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και του υπέρ τους 1-0 από το 12ο λεπτό.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Βακρά μπορεί να μην ικανοποίησαν τον προπονητή τους με όσα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ Ηφαίστου, ωστόσο η ποδοσφαιρική “ενηλικίωση” περνάει και μέσα από τέτοια παιχνίδια, που το κέρδος είναι το μέγιστο δυνατό, χωρίς να συμβαδίζει με την αγωνιστική παρουσία.

Οι φιλοξενούμενοι του Άγιαξ Ταύρου μπορεί να αδικούνται από το σκορ ως γενική εικόνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι και αυτοί θα έπρεπε να κάνουν περισσότερα πράγματα και καλύτερα, μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Σκόρερς: 12′ Τσέλιος / –

Διαιτητής: Βρανάς.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Κατσακούλας Π., Χατζούδης, Κοσμίδης, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Γκέρτσος, Έντρι, Βασιλειάδης, Κατσακούλας Κ., Λαμάι (Κακαΐτσας, Ευθυμιάδης, Ντόστι, Σαμαράς, Κανελλόπουλος, Μπέκος, Χατζηβασιλείου).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Βασιλόπουλος, Ντισάτι, Λούκα, Μπαντέλας, Τσιλόπουλος, Κεφαλάς, Τρευλός, Κόγκα, Πάπα, Καρλέτας, Κόνιαρης (Καλλιστος, Μίκο, Μπουτσινάκης, Καναβαράκος).

Leave a Reply