ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Άγιαξ Ταύρου – Φοίνικας 0-8

Με 0-2 από το πρώτο πεντάλεπτο και 0-8 τελικό σκορ, οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου δεν επέτρεψαν στο αντίστοιχο συγκρότημα του Άγιαξ Ταύρου να προβάλλει την παραμικρή αξίωση στην μεταξύ τους σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου κράτησαν το πόδι στο γκάζι ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πατεράκη και πλέον διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, ενώ εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία Ηρακλή Π. και Ρουφ, πάτησαν ξανά στην κορυφή.

Στα αξιοσημείωτα, ότι ο Φοίνικας είχε οκτώ διαφορετικούς σκόρερς! Τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι Μηλιάς (4′), Μαγαλιός (5′), Καραγιώργος Σ. (29′), Καμπουρίδης (31′), Μαρκαντωνάτος (42′), Κόπελας (54′), Βασίλενας (56′) και Καραγιώργος Α. (59′).

Το παιχνίδι ξεκίνησαν οι Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Βαβίλης, Μπούζο, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος Σ., Μαγαλιός, ενώ έπαιξαν και οι Χαβαλίνας, Καραγιώργος Α., Αρβανιτίδης, Γεωργιόπουλος, Τσίχλης, Κόπελας και Βασίλενας.

Ήττα για τους Junior.

Τη δεύτερη ήττα τους μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισαν οι τζούνιορ του συλλόγου, υποδεχόμενοι το αντίστοιχο συγκρότημα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν στο 5/5 στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ, με συντελεστή τερμάτων 22-0 (!), πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό με γκολ από τα αποδυτήρια (2′) και έλεγξαν το παιχνίδι, παρ’ ότι δεν επεδίωξαν την κατοχή της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι και παρ’ ότι δημιούργησαν φάσεις, δεν βρήκαν λύσεις στην τελική προσπάθεια.

Σκόρερς: – / 2′ Λυριντζής, 39′ Μακρής, 42′ Θερμολιάς.

Διαιτητής: Δαρσακλής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κολοκυθάς (36′ Αγορας), Λάζαρης (36′ Ανδρεαδάκης), Αγγελόπουλος, Ανδριανάκος, Σιδεράς, Μακεδόνας (26′ Τσοπάνογλου), Παζαρακιώτης, Μακράκης (43΄Κατσενος), Χρυσοστόμου.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Καρίμπας, Κανακάρης, Μάρκο (32′ Πέτρου), Γιαμαρέλος (32′ Μακρής), Λυριντζής, Ντέκας, Κάβουρας (32′ Καραγάτσης), Θερμολιάς, Φλωράκης (29′ Πλακάς).

Leave a Reply