ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Φοίνικας – Άτταλος 2-2

Ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Με δυνατές μονομαχίες, με εναλλαγή στο σκορ και τελικό αποτέλεσμα που εν τέλει αποδίδει δικαιοσύνη για τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο χορτάρι.

Η ομάδα του Φοίνικα Περιστερίου παρά τις απουσίες δεν παρέκκλινε από τον αγωνιστικό της κανόνα που την θέλει να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και είναι αυτή που βρέθηκε πιο κοντά στο τρίποντο, με την πίεση που άσκησε στο τελευταίο τέταρτο, χωρίς όμως τελικά να βρει εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα της έδιναν εκ νέου το προβάδισμα και τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με γκολ από τα… αποδυτήρια (4′), ενώ ευτύχησαν να απαντήσουν στην ανατροπή του Φοίνικα σκοράροντας και πάλι στο 4ο λεπτό της επανάληψης, για το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερς: 17′ Καμπουρίδης, 25′ Μαγαλιός / 4′ Μπαρδούσης, 34′ Καραγεωργίου.

Διαιτητής: Ανδρέου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Τσίχλης, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μπούζο, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος, Μαγαλιός (Μαρκαντωνάτος, Βασιλένας, Ρέντζος, Γεωργιόπουλος).

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ.: Πασχαλίδης, Ντίμα, Καραγεωργίου, Τσαχνόπουλος, Λίκα, Ασημακόπουλος, Μακρίδης, Μπαρδούσης, Σταύρος, Παπακώστας, Μεφανος (Κουρουπασας, Ντονης, Καλυβας, Σπαχιου, Πετρίδης)

Leave a Reply