ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Το ντέρμπι στον Φοίνικα Π.

Ο Α.Ο. Περιστερίου δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του πρώτου μέρους, όπου είχε καλύτερο έλεγχο της ροής του παιχνιδιού και ο Φοίνικας πιο αποτελεσματικός στην επανάληψη, έκανε δικό του το ντέρμπι στο γήπεδο Χρυσούπολης, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου παίρνουν τα credits της επικράτησης, κυρίως διότι αντέδρασαν ακαριαία στο σοκ της ισοφάρισης που δέχθηκαν πέντε λεπτά πριν το τέλος, από στημένη μπάλα που “δώρισαν” μετά από ασυνενοησία στα μετόπισθεν, ενώ μάλιστα είχαν χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες νωρίτερα για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Πολύδωρου Τσίγκου λάθεψε δις, αφού πέραν των επιπολαιοτήτων στην τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, έχασε και τη συγκέντρωσή του μετά το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα να δεχθεί το 2-1 σχεδόν στην επόμενη φάση και σε οργανωμένη άμυνα (κόρνερ).

Σκόρερς: 33′ (πεν.) Καραγιώργος Σ., 57′ Μπούρας / 55′ Πετρίδης.

Διαιτητής: Παναγιωτακόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος Σ., Μαγαλιός (Χαβαλίνας, Τσίχλης, Κοπάλας, Γεωργιόπουλος, Καραγιώργος Α.)

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Θεοδωρόπουλος, Τατίογλου, Χαλκιαδάκης, Βότσι, Σπυρόπουλος, Ουσμάν, Καλύβας, Μίλε, Φατούρος, Πετρίδης (Κλουβάτος, Μιχαήλ, Λίτος)

Leave a Reply