ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Όμιλος – Καματερό 1-1

Στην αποχώρηση του Ντέιβιντ για τον Ατρόμητο ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Πετρίδη και οι επιθετικές λύσεις δεν περίσσευαν για τους Παμπαίδες του Α.Ο. Περιστερίου στην αναμετρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα του Καματερού για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Παρ’ όλα αυτά, αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο για τα δίχτυα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πολύδωρου Τσίγκου αντέδρασαν, πίεσαν και πέτυχαν την ισοφάριση με τον Θεοδωρόπουλο, ενώ με τον ίδιο παίκτη είχαν και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να πάρουν και τη νίκη λίγο πριν την εκπνοή.

Σκόρερς: 39′ Θεοδωρόπουλος / 27′ Κυρίτσης

Διαιτητής: Βρανάς.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Τατίογλου, Κλουβάτος, Θεοδωρόπουλος, Βότσι, Χαλκιαδάκης, Καμπάσι, Καλύβας, Μίλε, Φατούρος, Βλάχος (Γκουμαλάτσος).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Τσαγκάρης, Παναγόπουλος, Τραχανάς, Καζλαρης, Φυτίλης, Καραπαναγιώτης, Αγγελής, Λώλης, Κυρίτσης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης (Χαγκάνοφ, Κολιός, Λελέκος, Πανόπουλος, Ψυλλης).

 

2-0 στο Acropolis

Το παμπαιδικό τμήμα που παίρνει μέρος στο τουρνουά Acropolis υποδέχθηκε στο γήπεδο της Τσαλαβούτα, το αντίστοιχο συγκρότημα του Θριάμβου Χαϊδαρίου και επικράτησε με σκορ 2-0.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώντα Καζακόπουλου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με σκόρερς τους Δημήτρη Γκοτσούλια και Αλέξη Λιτο δεν επέτρεψαν αγωνιστική αμφισβήτηση και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Έπαιξαν οι: Ξαφέλης, Τριχας, Γκοτσούλιας Ν., Μάρκου, Σενγκέργης, Σκουργιάς, Ευαγγελάτος, Πήλιουρας, Λιτος, Θεοδωρόπουλος, Κολοβός (Θαρουνιάτης, Γκοτσούλιας Δ., Ματσούκας, Μάρκου, Παπαχριστοδούλου).

Leave a Reply