ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής Π.-Ατρόμητος 0-3

Η ποιότητα, το βάθος επιλογών και παραστάσεων έκαναν εν τέλει τη διαφορά στο ΕΑΚ Ηφαίστου, όπου οι Παμπαίδες του Ατρομήτου επικράτησαν με σκορ 3-0 του αντίστοιχου τμήματος του Ηρακλή Περιστερίου.

Και λέμε “εν τέλει”, αφ’ ενός μεν διότι χρειάστηκε να φτάσουμε στο 35′ για να αρχίσει να γέρνει η πλάστιγγα προς το μέρος της ομάδας του αστεριού, αφ’ ετέρου γιατί ο δείκτης του σκορ πήρε διαστάσεις στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν πλέον οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους γηπεδούχους και η προσέγγιση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Σάκη Σάσσαλου στην περιοχή τους έγινε ευκολότερη υπόθεση.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Νίκου Δασκαλόπουλου έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο για τα μέτρα του μεγάλου του αντιπάλου και το 0-0 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, σαφώς και το αδικεί.

Σκόρερς: – / 35′ Κορομηλάς, 55′ Λεοντόπουλος, 57′ Τσαγγάρης.

Διαιτητής: Μπόντζος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Μακρής, Σιταράς, Ζάρκαλης Ι., Ζαχαριας, Σακκάς, Ζαρκαλης Δ., Μπουρνάκης, Κουκλοτίδης, Χριστοδούλου, Χρηστίδης, Γκρίελας (Κηπουρός, Νάστος, Καγιάννης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Ριπής, Λεοντόπουλος, Κορομηλάς, Τσαγγάρης, Σοφούλης, Παπαϊωάννου, Χριστοδούλου, Βορύλλας, Ηλιόπουλος, Μουστακάτος, Τζατκαρης (Βαλτζης, Αγγελιδάκης, Τασούλας, Δημητρίου, Μάρκου).

Leave a Reply