ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αιγάλεω – Φοίνικας Π. 0-1

Με γκολ του Μπούρα πέντε λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο Ορυζόμυλων, επικρατώντας του αντίστοιχο τμήματος του Α.Ο. Αιγάλεω με σκορ 0-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου, παρά τις πολλές ατυχίες τραυματισμών στη διάρκεια της χρονιάς, διατηρούνται σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο και στοχεύουν πλέον στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, πίσω από τα συγκροτήματα των Ατρομήτου Αθ. και Ιάσονα που έχουν ξεχωρίσει, στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: – / 55′ Μπούρας.

Διαιτητής: Σπυρόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Τσίχλης, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Κόπελας, Μπούζο (Μηλιάς, Βασίλενας, Καραγιώργος Α., Χρονόπουλος).

 

Πάλεψαν οι Τζούνιορ

Το νεανικό ρόστερ του Φώτη Μπέσιου το πάλεψε κόντρα στο μεγαλύτερο ηλικιακά ρόστερ του Ιάσονα (άπαντες γεννημένοι το 2007), αλλά δεν άντεξε ως το τέλος και περιορίστηκε στις θετικές εντυπώσεις, γνωρίζοντας την ήττα στην εκπνοή με σκορ 2-0, για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 47′ Κουλελές, 49′ Τσούμας / –

Διαιτητής: Δαρσακλής.

ΙΑΣΩΝ: Δεβετζόγλου, Πουλης, Κουλελές, Τσούμας, Γεωργακόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακούλιας, Γατσας, Λουκρεζης (Γούτσος, Γρηγοράκης, Καρανάσιος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Αγορας, Λαζαρης, Μακράκης, Αγγελόπουλος, Σιδεράς, Μακεδόνας, Παζαρακιώτης, Ανδριανάκος, Χρυσοστόμου (Ανδρεαδάκης).

Leave a Reply