ΠΑΙΔΕΣ: 3/3 η Κηπούπολη με 3-0

Με υπομονή και επιμονή, μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, το παιδικό τμήμα της Κηπούπολης επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και διατήρησε το απόλυτο των επιτυχιών (3 στα 3) στη διοργάνωση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη βελτίωσαν πολύ την τελική προσπάθεια (δημιουργία και εκτέλεση) στο δεύτερο μέρος και έφτασαν χωρίς αμφισβήτηση στην τελική επικράτηση, με το γκολ του Θεοχαρίδη να είναι το κερασάκι στην τούρτα και συνάμα το ομορφότερο της αναμέτρησης (πλασέ από το ύψος της γωνίας της μεγάλης περιοχής με το εξωτερικό στην απέναντι γωνία).

Η Ελπίδα έδειξε πράγματα με την παρουσία της στο πρώτο μέρος, αλλά η αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών της με μυϊκούς τραυματισμούς στη διάρκεια του πρώτου μέρους (14μελής αποστολή), “ψαλίδισε” τις πιθανότητές της να διεκδικήσει περισσότερα.

Σκόρερς: 37′ Δούμας, 39′ Φαρμάκης Β., 55′ Θεοχαρίδης / –

Διαιτητής: Αρβανίτης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος (54′ Μανώλης), Σούμπας, Μπίσκος (57′ Δημοσθενιάδης), Φαρμάκης Β., Σαββουλίδης, Κλειδής, Δούμας, Χαροκόπος, Σερίφης, Φαρμάκης Ι., Κατσάτσος (43′ Θεοχαρίδης).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Γρουμπας, Ροκανάς, Κοτταρίδης, Βοπης, Παππάς, Μαλαμίδης, Κολλας (34′ Τζανάτος), Κοτσίλιος, Κωνσταντέλος, Σπυρόπουλος (61′ Μαρκοτζάι), Μούκα (26′ Δούκας).

Και η καθιερωμένη selfie από τα αποδυτήρια των νικητών για το 3/3 στο πρωτάθλημα. Λες να ζήλεψαν το αντρικό τμήμα του συλλόγου;

Leave a Reply