ΠΑΙΔΕΣ: Χαϊδάρι – Α.Ο.Περιστερίου 1-1

Το παιδικό τμήμα του Α.Ο. Περιστερίου “σκόνταψε” στο Χαϊδάρι και μετά το ισόπαλο 1-1, με το αντίστοιχο συγκρότημα του τοπικού ομίλου, δεν κρατάει πλέον την τύχη του στα χέρια του, σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια της πρόκρισης στην φάση των “16” των ισχυρών του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Δύο γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου να παίρνουν το προβάδισμα, αλλά να δέχονται πολύ γρήγορα την απάντηση των γηπεδούχων.

Δεν υπήρξαν πολύ μεγάλες στιγμές μπροστά στην εστία των γηπεδούχων, για να αλλάξουν τα δεδομένα στο υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου (1-2 φάσεις με τον Μπρκόβιτς, αλλά όχι αυτό που λέμε ανεπανάληπτες ευκαιρίες), απέναντι πάντως σε μία ομάδα που με τη σημερινή της τουλάχιστον αγωνιστική παρουσία, αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Σκόρερς: 13′ Αλεξόπουλος / 7′ Μπίμπα

Διαιτητής: Λαζαρίδης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καστρίσιος, Χατζηαφιώνης, Κατσάνος, Λεγάτος, Καρδαρας, Θοφαράι, Παπαϊωάννου, Καλλιτσουνάκης, Μαλλιαρος, Νιθαυριανάκης, Αλεξόπουλος (Μπελεσάκος, Σινάι, Τσουργιάννης, Λέκα).

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Δουλής Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής, Παπαχριστοδούλου, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπίμπα.

Leave a Reply