ΠΑΙΔΕΣ: Φοίνικας – Άμιλλα 0-4

Το 2 στα 2 έκανε το παιδικό τμήμα της Άμιλλας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, επικρατώντας με σκορ 0-4 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ισορροπημένο σε επίπεδο κατοχής μπάλας, αλλά με την Άμιλλα πιο επικίνδυνη στα αντίπαλα καρέ, κύλισε το πρώτο μέρος που βρήκε τους τυπικά φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1.

Λάθη στην τελική απόφαση και επιπολαιότητες στον χώρο της μεσαίας γραμμής στοίχισαν στον Φοίνικα στην επανάληψη, με την ομάδα της Άμιλλας να παραμένει πολύ δημιουργική και εξόχως αποτελεσματική στο δεύτερο μισό του γηπέδου και να διευρύνει το προβάδισμά της στα τέσσερα γκολ.

Το σκορ άνοιξε και έκλεισε ο Ριζόπουλος που έφτασε πλέον τα τρία τέρματα στη διοργάνωση.

Σκόρερς: – / 16′ και 69′ Ριζόπουλος, 53′ Πρέντι, 67′ Κωφίδης.

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Μπ. Σαρρής): Καλαντζής (36′ Κακουριώτης), Πατέλης, Κύρτσιος (43′ Τσουκαλάς), Πνακάς (61′ Νίνης), Γιώτης, Κολοβός, Δρέσιος (61′ Χαβαρης), Κουρουμπλής (51′ Λαμπρόπουλος), Μάλλης Βάββας (36′ Δέλγας), Καμπουρίδης (51′ Αναστασόπουλος).

ΑΜΙΛΛΑ (Κ. Ασημακόπουλος): Ιλιεφ (61′ Μαϊδανος), Οβούσου Ανσαμ, Μπόντε, Κατσιούλας, Τσώλης, Ρεπάι, Καπίρης (61′ Παπαδάκης), Πρέντι (55′ Τότσι), Ριζόπουλος, Κωφίδης, Ζαχαριουδάκης (50′ Παναγκασίδης).

Leave a Reply