ΠΑΙΔΕΣ: “Πεντάστερος” ο Όμιλος

Οι Παίδες του Α.Ο. Περιστερίου άνοιξαν το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων είχαν διευρύνει το προβάδισμά τους σε τέσσερα τέρματα, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Φοίνικα Περιστερίου.

Έτσι, το δεύτερο μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και με μόλις ένα τέρμα ενεργητικό δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας. Οι φιλοξενούμενοι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, δεν έδειξαν κουράγια αντίδρασης και παραιτήθηκαν από κάθε αξίωση.

Σκόρερς: 9′ και 30′ Μπρκόβιτς, 22′ Μπίμπα, 27′ Κατσίκης, 50′ Κεχαγιάς / –

Διαιτητής: Νικολάκος.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης (36′ Πύλιος), Δουλής, Μπαρδάκης (36” Παντελης), Μάσαμπ, Διονυσόπουλος (8′ Λάζη), Τσιλεπής, Μπέσιος, Μπίμπα, (36′ Δαούλας) Κατσίκης, Κεχαγιάς, Μπρκόβιτς

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Καλαντζής (22′ Κακουριώτης), Αναστασόπουλος (36′ Δρέσιος), Κύρτσιος, Κουρουμπλής, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Πατέλης, Δέλγας (36′ Πνακάς), Τσουκαλάς (36′ Καμπουρίδης), Βάββας, Χάβαρης.

Ήττα για το εφηβικό (1)

Την ήττα από το αντίστοιχο συγκρότημα του Θριάμβου Χαϊδαρίου γνώρισε το πρώτο παιδικό τμήμα του Α.Ο. Περιστερίου, το πρωί του Σαββάτου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ήταν πιο επικίνδυνοι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Σκόραραν στο πρώτο και στο τελευταίο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με σκορ 0-2.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Καραγιάννης Χ., Σωτηρίου, Πλευρίτης, Καραγιάννης Δ., Παντελίδης, Καραγεώργος, Χρονόπουλος (57′ Δημόπουλος), Πετρακάκος (75′ Πιρκολος), Φιλιππόπουλος, Ρέρρας, Ντέμα (46′ Χαλκιόπουλος).

Leave a Reply