ΠΑΙΔΕΣ: Οι ισοβαθμίες για Φοίνικα Π.

Ρευστή παραμένει η κατάσταση στον 10ο όμιλο Παίδων της ΕΠΣΑ (λιγότερο ισχυροί), σε ό,τι αφορά στο πέμπτο εισιτήριο για τη φάση των “16”, ενώ οι Ιεράπολη, ΑΕ Αιγάλεω, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2) έχουν εξασφαλίσει τα άλλα τέσσερα.

Μία αγωνιστική πριν το τέλος, στην πέμπτη θέση βρίσκονται οι Παίδες του Φοίνικα Περιστερίου, που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Α.Ο. Ιλίου.

Με ισοπαλία οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή εξασφαλίζουν την πρόκριση ως 5οι, αφού ακόμη κι αν νικήσει ο Αίμος Πετρούπολης (2) την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, θα ισοβαθμίσουν στους 21 βαθμούς, αλλά τον έχουν νικήσει με 4-2 στην Πετρούπολη.

Με νίκη φτάνουν τους 23 βαθμούς και καταλαμβάνουν την 4η θέση, εφ’ όσον δεν νικήσει η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2) την πρωτοπόρο Ιεράπολη, αφού ακόμη κι αν ισοβαθμίσουν στους 23 βαθμούς, την έχουν νικήσει 1-0 εκτός έδρας.

Στο ενδεχόμενο ήττας απειλούνται από τον Αίμο Πετρούπολης (2) που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω τους (18) και υποδέχεται την 3η της βαθμολογίας Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Αν δεν νικήσει το δεύτερο παιδικό τμήμα του Αίμου Πετρ., τον Φοίνικα απειλεί ο Άτταλος Ν.Φ. που βρίσκεται στους 17 βαθμούς, αλλά θα πρέπει να νικήσει τον Άγιο Ιερόθεο την τελευταία αγωνιστική. Σε ισοβαθμία με τον Άτταλο, δεν ευνοείται ο Φοίνικας Π., αφού έχασε με 1-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Χρυσούπολη.

Αν νικήσει ο Άγιος Ιερόθεος θα φτάσει εκείνος τους 20 βαθμούς, αλλά στην ισοβαθμία υπερτερεί ο Φοίνικας Π. που νίκησε 3-1 το μεταξύ τους παιχνίδι.

Leave a Reply