ΠΑΙΔΕΣ: Νίκη στην εκπνοή ο Όμιλος

Με το… δεξί μπήκε στις επίσημες υποχρεώσεις το παιδικό του Α.Ο. Περιστερίου επικρστώντας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, με σκορ 1-0, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον Όμιλο να διατηρεί ελαφρά εδαφική υπεροχή, αλλά χωρίς επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σάκη Αναστασόπουλου σχεδόν μονοπώλησαν τον αγωνιστικό χρόνο, βελτιώθηκαν στην τελική πάσα, αλλά “σκόνταφταν” πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που πραγματοποίησε σειρά θετικότατων επεμβάσεων, μέχρι το 69′.

Τότε, λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, ο Μπαρδάκης μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, νίκησε τον Γρούμπα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου, αποδίδοντας δικαιοσύνη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Σκόρερς: 69′ Μπαρδάκης / –

Διαιτητής: Πρίντζιος.

Α.Ο.Περιστερίου: Λευθεριώτης, Δουλής (36′ Μπαρδάκης), Μπέσιος, Ακμπάρ Μάσαμπ, Παπαχριστοδούλου, Τσιλεπης (57′ Λυμπερης), Παντελής (50′ Δαούλας), Μπίμπα, Κατσίκης (62′ Λάζι). Κεχαγιάς, Μπρκόβιτς.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Γρούμπας, Κάβουρας (36′ Δούκας), Κοτταρίδης, Βοπης, Παππάς, Μαλαμίδης, Κολλας (64′ Μαρκοτσάι), Κοτσιλιος (29′ Τζανάτος), Κωνσταντέλος, Μούκα (57′ Σπυρόπουλος). Ροκανας

Leave a Reply