ΠΑΙΔΕΣ: Κηπούπολη – Άμιλλα Π. 4-2

Τα δύο γρήγορα γκολ (1-1 στο πρώτο πεντάλεπτο) έκαναν σαφές προς όλους όσοι το παρακολούθησαν ότι θα ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Κι έτσι ακριβώς εξελίχθηκε ως την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Τότε το 2-1 που είχε στο μεταξύ διαμορφώσει με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Φαρμάκης Β., έγινε 4-1 με στημένη μπάλα του Σούμπα και πλασέ του Πετεινάρη και η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά και απόλυτα δίκαια υπέρ των Παίδων της Κηπούπολης, που είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πατούσαν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Οι φιλοξενούμενοι , αφού δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το παιχνίδι κατοχής που επιθυμούν, προσπάθησαν με ατομικές ενέργειες, ως επί το πλείστον του Κατσιούλα και του Κωφίδη, να μεταφέρουν τη μπάλα ως την αντίπαλη περιοχή, αλλά οι προϋποθέσεις για γκολ δεν περίσσεψαν.

Σκόρερς: 2′ και 49′ Φαρμάκης Β., 59′ Σούμπας, 61 Πετεινάρης / 5′ και 69′ Ριζόπουλος.

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δ. Τσουκνάκης): Παυλάτος (60′ Μανώλης), Σούμπας, Σαββουλίδης (58′ Θεοχαρίδης), Φαρμάκης Β., Κλειδής, Μπίσκος, Χαροκόπος (52′ Πετεινάρης), Φαρμάκης Ι., Δούμας (66′ Δημοσθενιάδης), Σερίφης, Κατσάτσος.

ΑΜΙΛΛΑ Π. (Κ. Ασημακόπουλος): Ίλιεφ, Μπόντε (60′ Μαρίνος), Ρότσι (52′ Τότσι), Τσώλης (65′ Σκαλιώτης), Ρεπάι, Κατσιούλας, Αντζέι, Καπίρης, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Ζαχαριουδάκης (64′ Παπαδάκης).

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου Παίδων ΕΔΩ

 

Leave a Reply