ΠΑΙΔΕΣ: Ελπίδα Αγ. Αν.– Ηρακλής 1-4

Φουριόζοι πέρασαν από τους Αγίους Αναργύρους οι Παίδες του Ηρακλή Περιστερίου. Με σκορ 1-4 επιβλήθηκαν του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και διατηρήθηκαν στην πρωτοκαθεδρία του ομίλου τους για το Θουκυδίδειο τουρνουά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Κωνσταντούλια δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στο τελικό 1-4.

Σκόρερς των δύο τερμάτων του πρώτου μέρους οι Γρηγορόπουλος και Σανδραμάνης από ασίστ του Μπενέτου, ο οποίος πρόσθεσε άλλα δύο στο ενεργητικό των φιλοξενουμένων στην επανάληψη.

Αγωνίστηκαν οι Φαράκλας, Ντίσιος, Λέκκας, Θεοδωρέλος, Φράγκος Α., Ζησιμόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σανδραμάνης, Σολδάτος, Μπενέτος, Γρηγορόπουλος (Ζαφειρόπουλος Α., Ζαφειρόπουλος Δ.).

  • Το Σάββατο σε φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν του αγώνα του αντρικού τμήματος στο γήπεδο Ιλίου (επικράτησε με σκορ 4-0 και κατέκτησε την άνοδο στη Β’ κατηγορία), τα πρώτο παιδικό τμήμα του Πέτρου Πέτρου επικράτησε του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων με σκορ 3-0 και σκόρερς τους Χρυσανθόπουλο (2) και Καναβάκη (με εύστοχο χτύπημα πέναλτι), ενώ το δεύτερο τμήμα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ.

Leave a Reply