ΠΑΙΔΕΣ: Εκτός και ο Ατρόμητος Αθ.!

Αναμενόμενο δεν το λες, αλλά ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη της εικόνας της αναμέτρησης. Οι Παίδες του Κένταυρου Βριλησσίων πήραν την πρόκριση για τους “4” του πρωταθλήματος των ισχυρών της ΕΠΣΑ, μέσα στο Νταμάρι, επί του πρώτου παιδικού τμήματος του Ατρομήτου Αθηνών.

Μία καθ’ όλα δίκαιη πρόκριση, με σκορ 1-3, μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο κατέθεσαν και πίστη και πάθος και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο. Απεναντίας οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “αστεριού” έμειναν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό και έδειξαν εντυπωσιακά βραχυκυκλωμένοι δημιουργικά, χωρίς καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος δεν υπήρξε ούτε μία φάση – καθαρή ευκαιρία απέναντι στην αντίπαλη εστία και η εικόνα από το 1-2 κιόλας (42′) έδειχνε μη αναστρέψιμη! Ήταν σίγουρα ένα μάθημα, σκληρό αλλά πολύτιμο μάθημα, από το οποίο οφείλουν να διδαχθούν και να προχωρήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι το γιόρτασαν με την ψυχή τους και πλέον θα βρουν απέναντί τους τον Ατρόμητο Χαλανδρίου που επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Θριάμβου Αθηνών.

Σκόρερς: 4′ Τουφεξίδης / 8′ και 64′ (πεν.) Τσόγκας, 42΄Χρυσου.

Διαιτητής: Ανδρουτσόπουλος. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Καφρίτσας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Δήμος, Βλαχόπουλος, Ξυπνητός, Λουκόπουλος, Ρήγος, Ντόκο, Πλουμάτος, Τεαίμα, Τουφεξίδης, Δούμας, Μαντέλης (Λάτσκα, Στόγιας, Δευτεραίος, Σταυριανάκος, Γκοτσούλιας, Μελής, Σκλαβενίτης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ: Μεσολόγγης, Κρασώνης, Κιάγκος, Δοκιμάκης, Ξένος, Τσόγκας, Γάγκος, Δουβας, Σταυρόπουλος, Αδαμόπουλος, Χρυσου (Κωστάκης, Μπρας, Πατρικιάδης, Αντωνόπουλος, Χομπίτης, Μανιάτης).

Leave a Reply